Vera

Ik heet Vera Jans. Ik ben 23 jaar. Ik vind het leuk om te bedienen en om gasten te helpen. Ik werkte als eerste een dag, toen vond ik het zo leuk dat ik nu twee dagen ga werken.

Mats

Ik ben Mats en ik ben 17 jaar. Ik vind het heel leuk bij de B&D. Ik werk hier op dinsdag en donderdag. Ik vind de bediening het leukst om te doen. De afwas vind ik soms wel leuk en soms niet.

 

Jelle

Hoi, ik ben Jelle en ik ben 18 jaar. Ik werk bij B&D sinds de opening. Ik werk hier twee dagen. Ik vind de afwas het leukst om te doen. Maar ik sta ook in de bediening waar ik de bestellingen opneem en wegbreng. Dat vind ik ook leuk om te doen.

 

Sebastiaan

Ik ben Sebastian en ben 18 jaar. Ik werk op woensdag en af en toe op zaterdag. Ik vind het leukste koffie maken, tafels bedienen, vaatwasser, afdrogen, taarten en brownies maken. Ik vind de gezelligheid leuk en hou er van om grapjes te maken. We moeten hier wel lief zijn voor elkaar. Ik laat vrienden en familie komen zodat ze kunnen zien hoe mooi het hier is en hoe hard ik werk.

Patrick

Ik heet Patrick. Ik ben 25 jaar. Ben van dinsdag tot en met vrijdag aan het werk en twee keer in de maand op zaterdag. Ik vind het leuk dat je alles hier zelf maakt. Je krijgt waardering van je gasten. Onderling met mijn collega’s is het ook super gezellig.

Trijnie

Ik ben Trijnie. Ik ben 16 jaar. Ik ben hier op de woensdag en vrijdag en 1 keer in de maand op de zaterdag. Ik vind het leuk dat ik hier zelfstandig kom met het OV en dan krijg ik van Marlize altijd een high five omdat Marlize super trots op mij is. Verder vind ik leuke klanten en mijn collega’s heel gezellig. Ik vind het een leuke werkplek en een  mooi restaurant.

Melissa

Ik ben Melissa en ik ben 21 jaar. Ik werk hier drie dagen en af en toe op zaterdag. Ik vind het leuk om in de bediening te staan en natuurlijk mensen te ontvangen. Ik vind het hier super leuk en gezellig om te werken met mijn collega’s. Wat ik nog wil leren is om mijn tempo te verhogen en ik vind het heel erg leuk om van mensen te horen dat ik het goed doe. Ze vinden vaak dat ik erg vriendelijk ben en van die complimenten die ik krijg voel ik me goed op mijn gemak.

Dries

Ik ben Dries. Ik ben 17 jaar. Ik ben geboren in 1999 in Leiden en ik ben opgegroeid in Katwijk. Ik vind het leuk om bij de B&D te werken. Omdat ik het leuk vind om met mensen te werken. Het leukste vind ik serveren. Ik vind het hier gezellig. Ik werk op donderdag en vrijdag en soms in het weekend. Het leukste vind ik om Rachel te plagen. Tot ziens bij Brownies & downieS Katwijk.

Lisa

Ik ben Lisa. Ik ben 24 jaar. Ik ben gek op dieren. Ik vind het leuk om achter de bar te staan. Ik hou niet echt van drukte maar hier gaat het wel goed. Ben het liefste bescheiden. Ik zal nog graag willen leren om achter de kassa te staan. Ik werk altijd op dinsdag en af en toe op zaterdagochtend.

Cherona

Ik ben Cherona en ik ben 20 jaar. Ik werk twee keer per maand op zaterdag. Ik vind bedienen, vaatwasser en opnemen leuk. Ik wil leren om beter op te nemen.

Jesse

Hallo, Mijn naam is Jesse. Ik ben 16 jaar oud en ik heb drie zussen en een broer. Ik zit op het Leo Kanner College in Leiden, een school voor leerlingen met autisme.
Wat vind je leuk aan Brownies & downieS? 

Er is altijd wel wat te doen, de sfeer is erg goed, de andere werkenden zijn erg aardig en vriendelijk en er is altijd wel ruimte voor gezelligheid (en woordgrappen).
Wat wil ik nog leren bij B&D? 
Om eerlijk te zijn heb ik al veel ervaring opgedaan in de eerste maanden dat ik hier heb gewerkt bij de bediening, maar er is natuurlijk nog altijd ruimte voor verbetering. Wat ik exact nog wil leren hier is moeilijk te zeggen maar het gaat mij vooral om de werkervaring (en natuurlijk de sfeer) die ik hier opdoe en het feit dat ik dan een betere vrijetijdsbesteding heb.

Kortom:
Zou ik je aanraden hier te gaan werken? Jazeker, als je een vriendelijke werkomgeving zoekt met eventueel begeleiding, een goede sfeer en veel gezelligheid dan ben je bij ons op het juiste adres.

Door Jesse Boesaard op woensdag 21 juni 2017.