Mats van Klaveren

Mats van Klaveren

Ik ben Mats van Klaveren. Ik ben negentien jaar. Ik hou van basketbal en andere sporten. Ik woon nog bij mijn vader en moeder maar om het weekend ben ik in het Thomashuis in Leiderdorp. Ik werk op dinsdag, woensdag en donderdag. Ik vind bedienen, achter de bar en mensen helpen erg leuk. Ik vind de spoelkeuken minder leuk. Ik weet niet zo goed waarom ik dat niet leuk vind. Ik hoop dat jullie allemaal gezellig langs komen bij Brownies&downieS Katwijk.

Nienke van Dam

Nienke van Dam

Ik ben Nienke van Dam. Ik ben achttien jaar oud. Ik woon nog bij papa en mama. Ik vind het leuk om bij het G-team van Katwijk de voetballen. Ik ben graag samen met mijn hond aan het spelen. Ik vind achter de bar staan erg leuk. En Rein plagen is ook heel erg leuk. Ik ben een allemansvriend maar vind het lastig als mensen mij moeilijke vragen stellen.

Matthijs de Mooij

Matthijs de Mooij

Ik ben Matthijs de Mooij. Ik ben zestien jaar oud. Mijn hobby’s zijn voetbalen, gamen en bij Brownies&downieS Katwijk werken. Ik woon nog bij mijn vader en moeder. Ik werk op zaterdag bij Brownies&downieS Katwijk. Ik vind eigenlijk alles leuk om te doen. Afdrogen vind ik wat minder leuk maar dat kan je zelf wel leuk maken. Kom allemaal gezellig langs op zaterdag!

Jesse Boesaard

Jesse Boesaard

Ik ben Jesse Boesaard.
Hallo, Mijn naam is Jesse. Ik ben 18 jaar oud en ik heb drie zussen en een broer. Ik zit op het Leo Kanner College in Leiden, een school voor leerlingen met autisme.
Wat vind je leuk aan Brownies&downieS?
Er is altijd wel wat te doen, de sfeer is erg goed, de andere werkenden zijn erg aardig en vriendelijk en er is altijd wel ruimte voor gezelligheid (en woordgrappen).
Wat wil ik nog leren bij B&D?
Om eerlijk te zijn heb ik al veel ervaring opgedaan in de eerste maanden dat ik hier heb gewerkt bij de bediening, maar er is natuurlijk nog altijd ruimte voor verbetering. Wat ik exact nog wil leren hier is moeilijk te zeggen maar het gaat mij vooral om de werkervaring (en natuurlijk de sfeer) die ik hier opdoe en het feit dat ik dan een betere vrijetijdsbesteding heb.

Kortom: Zou ik je aanraden hier te gaan werken? Jazeker, als je een vriendelijke werkomgeving zoekt met eventueel begeleiding, een goede sfeer en veel gezelligheid dan ben je bij ons op het juiste adres.

Daniëlle Mulder

Daniëlle Mulder

Ik ben Daniëlle Mulder. Ik ben zestien jaar oud. Ik woon nog bij mijn vader en moeder en werk op zaterdag bij Brownies&downieS Katwijk. Ik vind de bediening heel leuk maar als het druk is wil ik graag in de afwas. Ik ben dol op kindjes en baby’s maar mooie mannen vind ik ook erg leuk. Komen jullie allemaal gezellig langs?

Sebas van der Linden

Sebas van der Linden

Ik ben Sebas van der Linden, ik ben 20 jaar. Mijn hobby’s zijn werken, voetballen en waterpolo. Ik woon nu in Rijnsburg bij papa en de andere weken bij mama in Warmond. Ik werk hier maandag, donderdag, vrijdag en soms op zaterdag. Ik vind het leukste om op de vloer te werken en in de afwas en vooral de keuken. Ik vind de kinderhoek opruimen niet zo, ik doe het wel soms maar vind het minder leuk. Kom gezellig langs en doe leuk!

Dries van Duijn

Dries van Duijn

Ik ben Dries van Duijn, ik ben 19 jaar. Ik hou erg van gamen, lezen en sporten. Ik woon thuis met mijn ouders en zusje. Ik werk hier 4 dagen per week, op maandag dinsdag, donderdag en vrijdag en af en toe op zaterdag. Ik vind het hier leuk om in de keuken te staan, maar ook vind het erg leuk om met de mensen om te gaan. De spoelkeuken vind ik minder leuk dan de keuken maar ik vind het niet vervelend. We werken aan onze leerdoelen en als we het goed doen kunt u dat zeggen want dan gaan we bowlen!

Vera Jans

Vera Jans

Ik ben Vera Jans. Ik ben 25 jaar oud. Ik vind muziek luisteren en spelen op mijn gitaar erg leuk. Ik woon nog bij papa en mama in Valkenburg. Ik werk twee dagen bij Brownies&downieS. Maandag en dinsdag zijn mijn vaste dagen soms werk ik op zaterdag. Ik vind in de bediening en achter de bar het leukste. Ik vind in de spoelkeuken niet zo leuk. Ik vind het leuk als jullie allemaal langs komen!

Willem van Rhijn

Willem van Rhijn

Ik ben Willem van Rhijn. Ik ben achttien jaar. Mijn hobby’s zijn gamen, fietsen en Japan. Ik woon nog bij mama en Wim aan de boulevard. Ik werk hier drie dagen in de week. Dat zijn maandag, dinsdag en donderdag. Ik moet af en toe op zaterdag werken. Ik vind afwassen erg leuk. Serveren vind ik een beetje lastig. Tot ziens!

Jelle Varkevisser

Jelle Varkevisser

Ik ben Jelle Varkevisser. Ik ben 20 jaar oud. Mijn hobby is gamen. Ik woon de ene week in Katwijk bij mijn vader en moeder en de andere week in Rijnsburg bij de Korte Voorhouterweg. Ik werk vier dagen in de week. Vaak maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Soms moet ik op zaterdag werken. Ik vind in de spoelkeuken, achter de bar, in de bediening en in de keuken erg leuk. Eigenlijk dus alles. Kinderhoek opruimen vind ik alleen niet zo leuk. Lieve gasten, kom snel is langs, ik help jullie graag.

Ticho Cornelisse

Ticho Cornelisse

Ik ben Ticho Cornelisse. Ik ben achttien jaar oud. Mijn hobby is helpen op de kinderboerderij. Ik woon nog bij mijn vader en moeder. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag bij Brownies&downieS Katwijk en heel soms op zaterdag. Ik vind het leukste in de keuken of in de bediening. Ik vind niets echt stom om te doen. Ik vind het heel fijn als de gasten mij helpen als ik in de bediening sta. Bedankt daarvoor.

Emma van Rhijn

Emma van Rhijn

Ik ben Emma van Rhijn. Ik ben negentien jaar oud. Ik hou van hockeyen en schrijven. Ik woon nog bij mijn vader en moeder. Ik werk hier eigenlijk de hele week maar ben altijd twee dagen vrij. Ik vind achter de bar staan heel erg leuk. Omdat je daar heel veel mag doen. Ik vind de bediening niet zo leuk. Er is dan heel veel contact met de gasten en dat vind ik moeilijk. Emma hoopt dat jullie allemaal gezellig langs komen zodat jullie haar zien werken.

Cherona van Egmond

Cherona van Egmond

Ik ben Cherona van Egmond. Ik word 22 jaar. Ik zit op basketbal en sporten vind ik ook leuk. Ik woon nog thuis. Maar om het weekend ga ik logeren bij Philadelphia, Noordmanshof. Ik werk hier om de zaterdag. Ik vind in de bediening en achter de bar erg leuk. In de afwas vind ik het niet zo leuk. Ik kan niet zo goed uitleggen waarom.

Emma van Beelen

Emma van Beelen

Ik ben Emma van Beelen. Ik ben zeventien jaar oud. Ik hou van acteren en zingen. Ik woon nog thuis. Ik werk hier op maandag en zaterdag om de week. Ik vind de bediening erg leuk om te doen. Het is gewoon heel erg leuk door het contact met de gasten. De afwas vind ik het minst leuke om te doen. De afwas is erg druk en daar word ik gestrest van. Ik vind het heel leuk als er veel gasten bij ons langs komen.

Trijnie Rietveld

Trijnie Rietveld

Ik ben Trijnie Rietveld. Ik ben achttien jaar oud. Ik heb als hobby’s: chillen, wandelen, helpen in het huishouden, knutselen en fietsen. Ik woon nog bij papa en mama. Ik werk hier op maandag, woensdag, vrijdag en soms op zaterdag. De bediening, spoelkeuken en de wc’s vind ik ook wel leuk, achter de bar is natuurlijk ook. Eigenlijk vind ik niets stom. Trijnie wil graag tegen onze gasten zeggen: Kom binnen, het is heel gezellig hier en wij zijn het leukste restaurant van héél Nederland. 

Patrick Damerow

Patrick Damerow

 Ik ben Patrick Damerow. Ik ben 27 jaar. Ik woon op de Biezenland een woning van ’s Heerenloo. Af en toe slaap ik ook bij mijn moeder in Katwijk. Ik werk hier op maandag en vrijdag en als ik zaterdag werk ben ik vrijdag vrij. Ik vind het leuk dat je alles hier zelf maakt. Je krijgt waardering van je gasten. Onderling met mijn collega’s is het ook super gezellig.