Ons team

Wij staan altijd voor u klaar

 
Begeleiding

Marlize en Rachel

Marlize is de eigenaar van Brownies & downieS Katwijk. Rachel is een begeleider bij Brownies & downieS Katwijk. Rachel en Marlize hebben beiden Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd. Rachel en/of Marlize zijn iedere dag aanwezig bij Brownies & downieS Katwijk om de samenwerkers te begeleiden en kwaliteit verder te ontwikkelen.

Brownies & downieS Katwijk vindt het belangrijk dat alle jongeren van welke doelgroep dan ook alle taken leren die binnen Brownies & downieS Katwijk aan de orde zijn. Daarbij houden we wel rekening met de wens en de behoefte van de samenwerkers.

De koks
Mitchel en Reinetta

Ik ben Mitchell van Put. Ik heb de opleiding middelbare hotelschool gedaan. Het is fantastisch om met deze samenwerkers te werken. Zij leren mij als persoon het leven anders te zien. Zij maken mij duidelijk dat andere ‘gewone’ dingen in het leven totaal niet belangrijk zijn. Ik heb mijn droombaan gevonden!

 

Ik ben Reinetta, één van de koks van deze prachtige Brownies & downieS. Hiervoor was ik twintig jaar zelfstandig werkende kok in een woonzorgCentrum. Heel wat arres, zeggen ze dan in Katwijk. Toen ik bij Marlize solliciteerde leek het mij heel leuk om hier te werken. Maar het is zelfs meer dan leuk. Ik voel me blij als ik naar mijn werk ga en ik ga lachend op mijn fiets weer naar huis. Wat wil je nog meer. Brownies & downieS is een fantastisch concept. Ik hoop het hier nog lang vol te houden.

Samenwerkers
Dit doen wij

Bij Brownies & downieS Katwijk zijn de samenwerkers op te delen in drie verschillende groepen. Allereerst zijn een aantal samenwerkers stagelopers. Zij zitten op een VSO hier uit de bollenstreek en lopen bij Brownies & downieS Katwijk stage. Deze stage kan voor een langere tijd zijn, bijvoorbeeld één jaar maar er zijn ook samenwerkers die maar drie maanden stage komen lopen, dit noemen wij een snuffelstage.  Naast de stagelopers zijn er ook samenwerkers die dagbesteding krijgen bij Brownies & downieS Katwijk. Ten slotte bestaat een gedeelte van de groep samenwerkers nog uit jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Deze jongeren krijgen bij Brownies & downieS Katwijk een leerwerkplek aangeboden.

Om alles over de samenwerkers te lezen, klik dan op de knop hieronder.

Vrijwilligers
De liefste en de beste

Binnen Brownies & downieS Katwijk, zijn verschillende vrijwilligers werkzaam. We zijn ontzettend dankbaar met de hulp van deze toppers.