Reinetta de Mooij

Reinetta de Mooij

Vanaf dag één werkzaam bij ons. Begonnen met een contract van vier uur per week, maar altijd heel veel meer uren gewerkt. Een topper van een kok die zorgt voor veel gezelligheid. Volgens Sebas is Reinetta de beste kok van iedere dag, en daar zijn wij het ook zeker mee eens!

Rene Zwanenburg

Rene Zwanenburg

Vanaf april 2019 werkzaam bij Brownies&downieS Katwijk. Een aanwinst voor het team. Rene is heel erg creatief in gerechten en houdt wel van een uitdaging. Volgens Willem heeft Rene heel erg mooi haar. Komen jullie het bekijken? Naast kok is Rene op woensdagen werkzaam in de bediening, ook dat vindt hij erg leuk!

Julia Stokkel

Julia Stokkel

Op zaterdagen en in vakantie werkt deze topper in de keuken. Ziet u haar ook weleens alleen staan? Geen zorgen, dat kan zij heel erg goed! We willen haar voor geen goud missen.

Jacqueline van Duijn

Jacqueline van Duijn

Van origine een leerkracht maar bij Brownies&downieS Katwijk kan deze topper al haar kwaliteiten laten zien. Jacqueline is sinds september 2019 werkzaam bij Brownies&downieS Katwijk. Naast begeleiden, ontwikkeld Jacqueline lessen die de samenwerkers iedere maandag van haar krijgen. Door deze lessen ontwikkelen de samenwerkers zich goed. Wij zijn trots en dankbaar dat Jacqueline onderdeel is van het team.

Marlize van Duijn

Marlize van Duijn

Eigenaresse van Brownies&downieS Katwijk. Met als opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening, kan zij als geen ander de jongeren met een beperking begeleiden en stimuleren. Een fantastisch mens die het beste en mooiste in haar werknemers naar boven haalt.

Brigit de Mooij

Brigit de Mooij

Birgit de Mooij, een lieve vrijwilliger die altijd voor ons klaarstaat. Doorgaans werkt zij op dinsdag bij ons en helpt zij de samenwerkers met heel veel klusjes. De samenwerkers zijn dol op haar en vinden het dan ook weleens jammer als Birgit er een keer niet is. Goed teken toch?

Arie Groenenwoud

Arie Groenenwoud

Zonder Arie zijn we nergens. Een kei in het geheim houden van recepten en nog leuker is hij met onze samenwerkers. Daarom zijn ze allemaal zo dol op hem! Ennuh, wij ook natuurlijk!

Merjam Gadelrab

Merjam Gadelrab

Dit is Merjam Gadelrab, werkzaam vanaf de eerste dag bij Brownies&downieS Katwijk. Begonnen als vrijwilliger maar als snel als oproepkracht in dienst getreden. Merjam is een topper waar we ontzettend blij mee zijn. Merjam is daarnaast een kei in gebaren, mocht u doof zij kunt u met haar mooie gesprekken voeren!

Debora van Duijvenvoorde

Debora van Duijvenvoorde

Deze lieverd is vanaf september 2018 stagiaire bij Brownies&downieS Katwijk. Wij vonden het allemaal zo jammer dat ze maar twee dagen in de week bij ons was dat we gevraagd hebben of zij oproepkracht bij ons wilde worden. Wat denk je? Ze zei JA!!! Nu is ze er iedere zaterdag en dat vinden wij zo gezellig. Ook in vakanties en op drukke dagen/avonden werkt Debora bij ons.

Jasmijn Koning

Jasmijn Koning

Jasmijn Koning, begonnen als stagiaire en later gekomen als oproepkracht. Een echte gezellige Katwijkse meid, die in is voor een geintje en dol is op gezelligheid. Jasmijn werkt niet meer iedere zaterdag bij ons maar wel als wij haar heel hard nodig hebben. Lief he?

Marieke van Klaveren

Marieke van Klaveren

Marieke van Klaveren is naast haar baan bij ’s Heerenloo oproepkracht bij Brownies&downieS Katwijk. Marlize en Marieke konden elkaar al van het werk bij ’s Heerenloo en konden geen afscheid van elkaar nemen. Marieke werkt graag bij ons en al onze samenwerkers zijn dol op haar! Marieke is naast oproepkracht ook één van onze vaste gasten samen met haar moeder en zus. Gezellig he?